Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Винна дегустація від Креді Агріколь та Masterсard

20 Жовтня 2020

Креді Агріколь спільно з Masterсard влаштували особливий захід для власників преміум пакетів Sommelier. З огляду на карантин, це перший ексклюзивний офлайн-захід, який відбувся цьогоріч. Понад 50 преміум клієнтів взяли участь у вишуканій винній дегустації на борту розкішного корабля на Дніпрі. Ця подія зібрала разом однодумців – справжніх поціновувачів французьких еталонних вин. Сомельє Good Wine Петро Хоружий розповів гостям про особливості вин з різноманітних регіонів Франції: Ельзасу, долин Луари і Рони та канонічного Бордо.

«Наші преміум клієнти отримали нагоду дізнатися багато цікавого про вино від найкращого сомельє, а також поспілкуватися з топ-менеджерами Креді Агріколь. Саме такі події додають ноток ексклюзивності преміальним сервісам банку. Перлиною заходу стала презентація нового преміум позиціонування банку ― Grand Prix. Дуже символічно, що новий етап в історії преміум банкінгу ми відкрили в колі наших клієнтів», ― розповідає Єлизавета Тимошенко, директорка департаменту розвитку преміум банкінгу Креді Агріколь Банку. 

Надаючи послуги преміум банкінгу, Креді Агріколь приділяє особливу увагу розвитку сервісу. Влітку банк запустив проект Premium Talks, в рамках якого проводить онлайн-зустрічі з клієнтами, ділиться актуальною ринковою аналітикою та надає іншу корисну інформацію. Більше про преміум банкінг від Креді Агріколь за посиланням

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!»

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно