Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Відвідуйте безкоштовно бізнес-зали Lounge Key з Visa Infinite та Platinum

27 Серпня 2018

Шановні клієнти!

Відтепер власникам карток Visa Infinite та Platinum від Сredit Agricole Bank доступні нові переваги в аеропортах України та світу:

  • 6 безкоштовних візити на рік у понад 1000 бізнес-залів підвищеного комфорту по всьому світу за програмою Lounge Key для користувачів Visa Infinite та 2 візити на рік − для Visa Platinum. Просто пред’явіть Вашу преміальну картку на вході  оператору та очікуйте на авіарейси з максимальним комфортом.
  • безкоштовне пакування валізи 2  рази на рік у міжнародному аеропорту «Бориспіль» для двох типів преміальних карт.

Спеціальні умови на відвідування бізнес-залів Lounge Key діють лише для держателів карт. Для Ваших гостей вартість входу становитиме 27 доларів.

В аеропортах бізнес-зали Lounge Key відмічені спеціальною емблемою Lounge Key. Список учасників програми можна знайти через мобільний додаток в App Store або Google Play та сайті.

Також нагадуємо, що для користувачів Visa Infinite та Platinum від Сredit Agricole Bank продовжує діяти знижка 50% на поїздки з Uber до аеропортів «Київ», «Бориспіль» або назад  та міжнародна страховка до 1 000 000 доларів США для користувачів Visa Infinite.

Подробиці на сайті.

Приємних і комфортних подорожей!

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно