Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Ваша заробітна плата може більше з Креді Агріколь Банком

05 Листопада 2018

Журнал «VIP-club», Запоріжжя. № 74, вересень-жовтень 2018

Сучасні фінансові інструменти надають безліч можливостей. Отримувати додатковий дохід до заробітної плати реально, якщо у вас є пакетна пропозиція від Креді Агріколь Банку. У чому плюси зарплатних проектів і як навчитися отримувати більше, з’ясовував журналіст VIP club.                                     

Як це – «жити в грейсі»? 

Сучасній людині подобається отримувати все в комплексі і відразу, особливо якщо це стосується послуг. Наші клієнти давно звикли до якісних, стабільних послуг на вигідних умовах, - коментує керівник комерційного центру Креді Агріколь Банку в Запорізькій області Олексій Бондаренко. - Бути з нашим банком - це не тільки безпечно і зручно, але й вигідно. У Запоріжжі та області Креді Агріколь обслуговує понад 350 зарплатних проектів або 9,5 тисяч осіб. Кількість клієнтів цього сегменту зростає з року в рік і це закономірно. У нашому банку клієнти можуть отримувати більше можливостей: наприклад, переводити частину заробітної плати на спеціальне мобільне заощадження (скарбничку) в режимі онлайн, де гроші будуть «працювати» під 7,5% річних. Ще клієнти можуть розмістити кошти на депозит з вільним доступом. Здійснюючи розрахунки за допомогою кредитної карти, клієнт може отримати бонуси, які потім обміняє на подарунки та сертифікати, зайшовши на сайт платіжної системи Mastercard. Таким чином за місяць можна накопичити непогану суму і за рахунок бонусних коштів поповнювати мобільний телефон, здійснювати покупки в супермаркетах, - підсумовує Олексій.

Своїм позитивним досвідом співпраці з банком діляться клієнти, які оформили в Креді Агріколь зарплатні проекти.

Від дружби до співпраці

Ми дружимо з Креді Агріколь Банком вже більше чотирьох років, - коментує головний лікар Запорізького обласного спеціалізованого будинку дитини «Сонечко» Олена Лебедєва. - А рік тому дружба переросла у ще пліднішу співпрацю. Сьогодні Креді Агріколь обслуговує наш зарплатний проект. Банк забезпечив колектив чіпованими картами (більш захищеними) з безкоштовним СМС-інформуванням та зняттям коштів у будь-яких банкоматах без комісії. Більше того, для нашого бюджетного підприємства обслуговування за проектом безкоштовне. Дитячий будинок «Сонечко» став одним із шести установ в Україні, які банк взяв під свою опіку в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». Креді Агріколь піклується про дітей, купуючи необхідну побутову техніку.

Платіжна карта - ключ для безлічі опцій

Запорізький завод із виробництва кабельно-провідникової продукції «Крок Г.Т.» працює в тандемі з Креді Агріколь більше 15 років.

Наша компанія одною з перших у місті почала співпрацювати з Креді Агріколь, - розповідає директор підприємства Олег Чадов. - Сьогодні банк фінансує наше підприємство, обслуговує всі рахунки і веде зарплатний проект. Для співробітників «Крок Г.Т.» діє програма лояльності в цьому банку. Ми користуємося зниженою відсотковою ставкою по кредиту до 300 тисяч грн, а також зручним інтернет-банкінгом «iBank». Великою перевагою вважаємо наявність банкомату і присутність персонального менеджера банку на території підприємства. Пакетна пропозиція фінансових послуг від Креді Агріколь Банку - саме те, що потрібно для стабільності і впевненості компанії.

Важливо: Креді Агріколь Банк пропонує клієнту програми лояльності та вигідні проекти. Зарплатний проект від банку - це великий набір кредитних інструментів, дешевий кредит готівкою, а також доставка карт в офіс. Великим компаніям (від 100 осіб) банк надає персонального менеджера, який консультує безпосередньо в офісі.

Переваги зарплатних проектів

Для компанії: 

■ зручний та безпечний спосіб виплати заробітної плати;

■ скорочення витрат на зберігання і транспортування готівки;

■ конфіденційність при виплаті заробітної плати на карткові рахунки.

Для співробітників:

■ безкоштовне зняття готівки у всіх банкоматах України: будь-яка сума в мережі банкоматів «АТМоСфера» і до 1500 грн/міс. в інших банкоматах;

■ оформлення окремої кредитної картки зі зниженою відсотковою ставкою без щомісячної абонплати і 55-денним пільговим періодом під 0,001% річних;

■ отримання кредиту готівкою від 1000 до 300 000 гривень строком до 60 місяців;

■ депозитний вклад із вільним доступом;

■ «Мобільні заощадження» - 7,5% річних.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно