Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Українські онлайн-сервіси, які роблять життя зручним

18 Серпня 2021

Bit.ua Липень 2021


Українські онлайн-сервіси підкорюють своїм функціоналом і дизайном внутрішній ринок і міжнародних експертів. Ними користуються, в них інвестують мільярди і про них пишуть експертні медіа. Разом із Креді Агріколь створили добірку сервісів made in Ukraine, які полегшують нам життя, роблять відпочинок яскравішим, а роботу ефективнішою. До переліку увійшли лише ті, які мають рейтинг вищий за 4 на App Store та Google Play. Перевірте, можливо, і вам час встановити новенький додаток?



Для розваг та повсякденного життя



Оренда житла в Києві Bird

Сервіс Bird створила всього за три місяці команда з двох осіб: дизайнера та розробника. Але це не завадило йому за кілька років зібрати солідну аудиторію - 170 тисяч користувачів  та отримати дві престижні дизайн-нагороди Red Dot. Тут агреговано близько 50 тисяч оголошень із 24 сайтів нерухомості Києва: olx, rieltor, dom.ria, country тощо. Головна особливість bird в тому, що  квартири відображаються на футуристичній 3D-кмапі Києва. Розробники максимально спростили додаток і залишили на карті лише головні орієнтири – назви вулиць, будинки, парки, метро. А ще тут є крутезний bird-персонаж.




Доставка їжі Rocket

Ще 2 роки тому це був маловідомий проект на межі закриття, якому відмовили у фінансуванні десятки інвесторів. А вже зараз він працює у 28 містах України, конкурує з Glovo і Bolt Food та завойовує європейські ринки. В додатку можна замовити доставку страв із мережі партнерів та продукти із супермаркетів Novus, Varus і Фора. По геолокації можна знайти ресторани й кафе поруч, вибрати страви, сплатити замовлення карткою або готівкою і відстежувати його статус онлайн.





Мобільний банкінг СА+ від Креді Агріколь

СА+ всього рік, він уже серед найкращих банківських додатків на українському ринку за відгуками користувачів. В сучасному мобільному банку можна робити все! Сплачувати комунальні платежі без комісії, додавати електронні гаманці, переказувати кошти, відкривати депозит, подавати заявку на кредитну картку і, звичайно, насолоджуватися дизайном. А ще тут легкий вхід за відбитком пальця або розпізнаванням обличчя та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. Для тих, хто подорожує точно знадобиться обмін валют онлайн: швидка купівля та продаж євро та доларів, інколи навіть за більш вигідним курсом, аніж в касі банку.

Ще кілька родзинок, які роблять додаток user friendly: миттєве підтвердження операцій через автоматичне заповнення одноразових паролів із SMS та швидкий перегляд балансу рахунків і історії операцій. Додаток цілковито є внутрішньою розробкою банку.


Діджитал-команда Креді Агріколь

  

Тут нічого зайвого, все легко та інтуїтивно зрозуміло. Більше про всі опції додатку СА+ тут

Додаток обирає молодь: кожен восьмий користувач віком від 14 до 26 років. В цілому ж в СА+ вже понад 120 тисяч користувачів. Якщо ви готові перейти на новий рівень комфорту, завантажуйте мобільний додаток СА+ на App Store та Google Play:



Онлайн-замовлення авто Uklon

Перший український онлайн-сервіс виклику авто, який наразі працює в 27 містах. Тут можна замовити авто для подорожей та перевезення вантажу, миттєво розрахувавши вартість поїздки, отримати знижки та промокоди для постійних користувачів. Щоб максимально заощадити, можна розділити поїздку з попутниками. А якщо застала злива чи потрібно викликати авто в годину-пік,  можна підвищити тариф і збільшити таким чином свої шанси на швидкий виклик авто. Із неочевидних переваг – це найбільш user friendly для водіїв додаток: вони тут бачать всі деталі поїздки, зокрема і маршрут. А задоволений водій = комфортна поїздка ;)




Медичний онлайн-сервіс Helsi

Це найбільша медична інформаційна система в Україні, яка підключена до електронної системи охорони здоров’я (eHealth). Додаток допоможе знайти лікаря за спеціалізацією чи локацією та записатись до нього на прийом. Наразі тут зареєстровано понад 37 тисяч лікарів із 1,3 тисячі клінік по всій Україні: державних та приватних. В додатку також зберігаються результати аналізів і є можливість забронювати ліки в аптеках зі знижкою. І що важливо – тут можна записатися на вакцинацію від COVID-19. 





Blink: всі події в кишені

Цей сервіс можна використовувати як для розваг, навчання та навіть для роботи. Знаходьте в додатку популярні заходи вашого міста: фестивалі, концерти, майстер-класи та лекції. Для зручності скористайтеся фільтрами, зокрема по вартості та даті, локації та тематиці, та не забувайте стежити за перебігом подій та змінами у заході. А ще тут можна дізнатися, чим цікавляться ваші друзі, щоб розділити з ними враження від події. Якщо ж ваша професія пов’язана з організацією заходів, то цей додаток – гарна можливість розповісти аудиторії про подію, організувати реєстрацію, продавати квитки та бути на зв’язку з відвідувачами.




Медіасервіс Megogo

Протягом карантину багато з нас оцінили переваги домашнього кінотеатру – тут ви самостійно обираєте фільм до перегляду, запрошуєте знайомих і ділитеся враженнями без страху публічного осуду J Megogo якраз для таких випадків. Тут є контент для всієї родини: популярні телеканали, фільми, серіали, шоу, мультфільми, а також аудіокниги та подкасти. Свіжі новинки із кінотеатрів та визнані блокбастери. Обрати найбільш вдалий варіант допоможе персональна система рекомендацій, яка аналізує вподобання користувача, а також рейтинги. За передплатою доступна максимальна якість, а переглядати контент можна де зручно: на телевізорі, планшеті, смартфоні.




Карти й навігація громадського транспорту в EasyWay

Цей сервіс допомагає ефективно спланувати поїздку містом та заощадити свій час, адже сервіс дозволяє в режимі онлайн моніторити рух автобусів, тролейбусів, трамваїв та міських електричок. Тут інформація про всі маршрути та зупинки в 56 містах України, а також містах Польщі, Молдови, Болгарії, Сербії, Хорватії, Росії та Казахстану. Можна також прокласти оптимальний маршрут громадського транспорту з урахуванням фінансових та часових затрат.



Для навчання



Освітня платформа Prometheus

Концепція Lifelong learning набуває все більшої популярності серед сучасних успішних людей.   Prometheus допомагає втілити її в життя. Розробники мають почесну місію - зробити доступними курси від викладачів кращих університетів та організацій. Тут можна обрати цікавий вам курс, прослухати його, пройти тест та навіть отримати сертифікат, який можна додати до свого резюме. Понад 200 курсів на Prometheus є безкоштовними.

Тематики найрізноманітніші: бізнес, IT, англійська мова, критичне мислення, психологія, історія, особистий розвиток, проєктний менеджмент тощо. Що надзвичайно зручно - ви самі обираєте зручний час і темп навчання. Це прекрасна можливість поєднувати навчання з роботою і розвиватися протягом всього життя.




Платформа для вивчення мов Preply

Тут можна обрати репетитора з будь-якого куточку світу, а також розмістити своє портфоліо викладача. На платформі зареєстровані вже тисячі носіїв мови, які готові навчати дорослих і дітей. Серед найпопулярніших курсів: ділова англійська, мовна практика, життя за кордоном, підготовка до тесту.  Для швидкого пошуку розробники додали зручні фільтри: предмет, країна, вартість, рейтинг, розклад занять. Також є можливість поспілкуватися з репетитором ще до занять.  Відвідати урок можна де завгодно за допомогою відеодзвінка в додатку або на веб-сайті Preply

Сьогодні тут можна знайти репетитора з будь-якої тематики, навіть з гри на музичних інструментах. Але основний акцент залишається на іноземних мовах.



Для ефективної роботи 



Пошук даних у реєстрах України Опендатабот

Допомагає швидко знайти інформацію про людей чи компанії з офіційних джерел. Програма консолідує дані з понад 20 державних реєстрів: ЄДР, реєстру нерухомості, судового реєстру, шукати та моніторити судові справи тощо. Це особливо актуально для журналістських розслідувань, при первинній перевірці бізнес-партнерів, працевлаштуванні чи оренді/купівлі нерухомості.





Сервіс для спілкування англійською Grammarly

Всесвітньовідомий сервіс, яким користуються понад 20 мільйонів людей. І він український! За допомогою персонального помічника Grammarly ви безкоштовно можете перевірити текст англійською на лаконічність, граматику, пунктуацію та орфографію. А якщо апгрейдити додаток і підключити Premium, отримаєте додатковий корисний функціоналом: аналіз на плагіат, рівень формальності тексту, підбір влучних синонімів тощо. Це допоможе писати робочі листи чітко, впевнено та без помилок. Та ще й знадобиться для публікацій у соціальних мережах ;)




Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно