Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Спробуйте зручні та стильні пуш-повідомлення замість СМС у мобільному банку СА+

14 Січня 2021

Креді Агріколь продовжує покращувати мобільний банк СА+ навіть у розпал святкового новорічного періоду. У новому релізі додатку банк пропонує користувачам зручні та стильні пуш-повідомлення про грошові трансакції по рахунку замість традиційних СМС. Користувач отримує коротке сповіщення на екрані свого телефону одразу після здійснення операції. Тож відтепер для моніторингу зміни балансу не потрібно окремо відкривати СМС повідомлення або додаток Viber. В якості бонусу – стильний візуал пуш-повідомлення, за допомогою якого користувач миттєво розпізнає категорію грошових трансакцій: зарахування коштів, картковий переказ, витрати на транспорт/продукти/ресторани та кафе тощо. Сервіс є безкоштовним, активувати його можна в меню «Акаунт» додатку СА+.

Окрім зручних пуш-повідомлень у новому релізі додатку СА+ також реалізовані:

  • Баланс у деталях карткових операцій. За кредитною карткою відображається доступний ліміт.
  • Індивідуальні назви кредитів та депозитів. Усі кредити та депозити у меню «Продукти» (окрім мобільних заощаджень) можна перейменувати.
  • Спрощене введення IBAN у платежах за реквізитами. У полі з номером рахунка символи UA на початку з’являються за замовчуванням.

Додаток СА+ оновлюється автоматично, проте якщо налаштування смартфону не дозволяють цього зробити, користувач може самостійно завантажити останню версію додатку за посиланнями:

Наразі триває перехідний період, впродовж якого клієнтам доступні обидва додатки: новий СА+ та попередній CA Mobile. Додаток CA Mobile вже не оновлюється, однак працюватиме в звичайному режимі ще кілька місяців.

 Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!»

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно