Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

«Працюємо щодня в інтересах наших клієнтів і суспільства» - Креді Агріколь Банк презентував свій новий Середньостроковий план 2022

04 Лютого 2020

Креді Агріколь Банк презентував свій новий Середньостроковий план 2022, який визначає ключові амбіції та цілі для досягнення на наступні роки. Цей новий план базується на Середньостроковому плані Групи та продовжуватиме втілювати стратегію Креді Агріколь в Україні. Він формулює Raison d’être (сенс існування) Креді Агріколь – нашу спільну мету: «Працюємо щодня в інтересах наших клієнтів і суспільства».

У рамках нової довгострокової перспективи, стратегічний план на 2022 рік є орієнтиром для прибуткового зростання Креді Агріколь Банку та всієї групи Креді Агріколь. Ці нові цілі ґрунтуються на досягненнях попереднього Середньострокового плану (Стратегічні Амбіції 2020), майже всіх фінансових результатів якого вдалося досягти на рік раніше, ніж було заплановано.

Щоб втілити Raison d’être в життя, банк розширить модель відносин із клієнтами за допомогою трьох ключових проектів:

Клієнтський Проект, орієнтований на досконалість у відносинах із клієнтами. Він ставить перед нами мету бути банком, якому надають перевагу приватні особи, підприємці  та корпоративні клієнти.

Людський Проект, в основі якого лежить розширення повноважень і зростання довіри до команд.

Соціальний Проект, що в якості ключових напрямів зростання передбачає реалізацію зобов’язань щодо інклюзивного розвитку та «зеленого» фінансування.

«Для забезпечення високих результатів банку ми зберігаємо універсальну банківську модель, яка вже продемонструвала свою стійкість і гнучкість. Ця бізнес-модель адаптована до українського контексту, завдяки чому забезпечує довгострокову та високу прибутковість із зростаючою часткою роздрібного банкінгу. Наша амбітна мета – реалізувати ці драйвери як ключові фактори диференціації та конкурентні переваги Креді Агріколь в Україні. Щоб досягти успіху, ми будемо спрямовувати значні інвестиції у трансформацію банку на користь клієнтів і максимізувати синергію з групою Креді Агріколь. Сьогодні ми можемо пишатися результатами Креді Агріколь Банку: ми – один із найнадійніших та найстабільніших банків країни з бездоганною репутацією та стратегічний партнер для наших приватних і корпоративних клієнтів», - прокоментував Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку.

Три проекти формують єдину модель відносин, яку будуть підтримувати три основні драйвери: зростання на всіх ринках присутності Групи, посилення синергії доходів та технологічна трансформація з метою підвищення ефективності.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!».

Контакти:

Управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку

Електронна пошта: Communications@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно