Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» у ТОП 4 найбільш надійних Банків України

09 Березня 2016

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» увійшов у ТОП 4 найбільш надійних банків України за результатами рейтингу надійності великих та найбільших банків України за 4 квартал та 2015 рік в цілому від економічного видання «Деньги».
Варто зазначити, що ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» єдиний банк у ТОП 4, якому не потрібна докапіталізація. ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» не потребував у 2015 році збільшення капіталу і в даний час не вважає, що така потреба виникне в майбутньому. У 2015 році КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК посилив свою ліквідність та рівень капіталу.

Незважаючи на складне економічне становище в Україні та негативні наслідки девальвації національної валюти, у 2015 році чистий дохід (ЧД) КАБ збільшився на 37%, а позитивний чистий прибуток на 186% перевищує результат 2014 року*. Ці показники підтверджують стійкість бізнес-моделі КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНКу та здатність банку генерувати високий позитивний результат навіть у непростому економічному середовищі.

Редакція видання прогнозує, що у 2016 році найбільший рівень ліквідності буде у державних банків, а також у банків із західним капіталом.

Протягом всього 2015 року ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» обіймав одні з лідируючих позицій рейтингу надійності великих та найбільших банків України від видання «Деньги».

*Згідно з попередніми даними Звіту про фінансові результати, створеного відповідно до стандартів МСФЗ, ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК».

Про Банк:

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. КРЕДІ АГРІКОЛЬ працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів, і бізнесу. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Credit Agricole в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги FITCH, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 470 000 приватних та 33 000 корпоративних клієнтів, серед яких представники малого та середнього бізнесу, великі українські компанії та міжнародні корпорації.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно