Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» став генеральним спонсором щорічної конференції Інституту Адама Сміта «Форум Агробізнес України».

24 Березня 2016

Вже сьомий рік поспіль Креді Агріколь Банк став генеральним спонсором щорічної конференції Інституту Адама Сміта «Форум Агробізнес України». Захід, що відбувся 22 березня в готелі Hilton Київ, був присвячений темі «Спрямування інвестицій на зміцнення позиції України як важливого гравця на світових сільськогосподарських ринках». Це щорічна зустріч зібрала понад 150 представників українського та міжнародного агропромислового сектора.

Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління, мав честь відкрити Форум та привітати всіх учасників від імені Креді Агріколь Банку.

Пан Пьотровскі зазначив, що протягом складних для української економіки років сільське господарство продемонструвало свою життєздатність, виявилося плідним для всієї економіки та стало стратегічним сектором для країни. Це призвело до розуміння масштабності потенціалу агропромислової галузі.

«Потенціал України в агровиробництві, переробці та експорті на світові ринки ще зовсім не вичерпано. Україна прагне знову стати житницею, але не лише для Європи, а світовим виробником сільськогосподарської продукції, що продається для харчової, кормової, енергетичної та усіх інших нехарчових галузей. Ми розуміємо, що таке прагнення є реалістичним, хоч і не легко досяжним. Це справжній виклик. Потрібні інвестиції у виробництво, обробку та зберігання, обладнання та логістику, а також довгострокова політика. – зазначив Жан-Поль під час свого виступу. - Ми в Креді Агріколі залишаємося відданими Україні та її аграрному сектору. Наш акціонер задоволений нашими результатами та продовжує будувати сильний банк в цій країні. Сьогодні ми є банком-орієнтиром та лідером громадської думки в секторі агровиробництва та агропереробки. Наша стратегія розвитку підтверджує фокус на цьому секторі бізнесу шляхом поглиблення відносин з існуючими клієнтами, залучення нових клієнтів, створення агро-продовольчих ланцюгів доданої вартості завдяки партнерським програмам з міжнародними та місцевими компаніями, розробці нових продуктів та поширення наших знань про сільське господарство».

Лариса Бондарєва, Член Правління банку Креді Агріколь Україна, була одним зі спікерів другої частини Форуму, під час якої обговорювалися питання фінансування та інвестицій, а також галузей, в яких вони можуть бути максимально корисними.

Жан-Жак Ерве, Радник Голови Правління банку Креді Агріколь Україна, мав честь бути модератором третьої частини, присвяченої стратегіям розвитку та вивченню прикладів успішного досвіду провідних агрохолдингів.

Про Банк:

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. КРЕДІ АГРІКОЛЬ працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів, і бізнесу. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Credit Agricole в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги FITCH, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 470 000 приватних та 33 000 корпоративних клієнтів, серед яких представники малого та середнього бізнесу, великі українські компанії та міжнародні корпорації.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно