Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Новий інтернет-банк та дистанційне відкриття рахунку – що пропонує Креді Агріколь для підприємців

08 Грудня 2022

Banker Грудень 2022

Креді Агріколь Банк запустив CA+ Pro - новий інтернет-банк для ІТ-підприємців та креативних індустрій та пропонує підприємцям відкрити поточний рахунок повністю дистанційно, без візиту у відділення. Ці рішення в першу чергу спрямовані на підтримку клієнтів із IT, рекламних агентств, дизайн-студій, кафе, представників крафтового бізнесу та інших приватних підприємців. Від початку війни група Credit Agricole конкретними діями підтримує Україну:  припинила свою діяльність в росії та започаткувала фонд солідарності у розмірі 10 млн євро. Банк підтримав клієнтів та команду, продовжив реалізацію майже всіх запланованих проєктів та інвестицій, спрямував 21 млн грн на допомогу лікарням та забезпечив стратегічно важливу інфраструктуру резервними джерелами електроживлення. 

Про новий інтернет-банк CA+ Pro та дистанційне відкриття рахунку

Мета CA+ Pro - полегшити рутинні фінансові операції для ІT професіоналів та інших приватних підприємців. Клієнти банку можуть здійснювати щоденний банкінг з будь-якої зручного для них місця, а також миттєво переходити із СА+ Pro в персональний мобільний банк СА+.


«Чому окремий інтернет-банк для приватних  підприємців? Бо це динамічний та вимогливий сегмент бізнесу, який потребує швидких рішень. Із CA+ Pro де б ви не були, ви завжди можете здійснювати платежі та інші операції онлайн. Ну і, звичайно, ми потурбувалися про інтуїтивно зрозумілий інтерфейс та приємний дизайн.  Ми щиро сподіваємося, що СА+ Pro повторить успіх нашого мобільного додатку СА+, який в трійці лідерів ринку згідно з відгуками користувачів на App Store і Google Play Store та стане хітом серед підприємців і креативних індустрій», - коментує  член правління Креді Агріколь Стефан Фаллік.





Банк також пропонує спрощену дистанційну процедуру відкриття поточного рахунку для приватних підприємців, без візитів у відділень. Для цього потрібно заповнити онлайн-форму на сайті

Отож, у Креді Агріколь приватний підприємець отримує безкоштовно:

  • Відкриття рахунку.
  • Обслуговування в новому інтернет-банку CA+ Pro.
  • Платежі та зарахування коштів на картковий рахунок в межах банку.


Як Креді Агріколь підтримує клієнтів під час війни

Щоб підтримати клієнтів, банк запропонував їм особливі умови обслуговування та конкретні дії: продовжив термін дії усіх карток, на початку війни скасував щомісячну плату за користування усіма картковими пакетами та штрафи за кредитними продуктами, також надавав фінансування аграріям, а тепер допомагає тим, хто потребує реструктуризації кредитів. Банк підтримує клієнтів, які зараз перебувають за кордоном, запропонувавши програми лояльності українцям у Польщі. У перші місяці війни Credit Agricole Bank Polska відкривав близько 500 рахунків українським користувачам щодня.


Про благодійні проекти

Благодійність – важлива складова діяльності Креді Агріколь. Від початку війни банк реалізував 20 благодійних проектів на суму 21 млн грн. За підтримки фонду «Твоя опора» банк придбав медичне обладнання для дитячих лікарень, зокрема для Запорізької обласної клінічної дитячої лікарні. 

Нещодавно придбав за 4,7 млн грн апарат експертного класу для ультразвукових досліджень для Інституту педіатрії, акушерства і гінекології, а на початку осені закупив для них сучасний наркозно-дихальний апарат.

Вже 29 років ми на українському ринку і кожен наш клієнт, співробітник і суспільство відчувають підтримку потужної міжнародної групи Credit Agricole.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно