Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Нові сервіси в аеропортах України від Mastercard

27 Червня 2019

Шановні клієнти! 

Із 1 липня стануть доступними нові сервіси в аеропортах України для карток World Elite та Platinum від Credit Agricole під час подорожей. Тепер Ви маєте нагоду скористатися:

  • Fast line на відправлення та прибуття, прискореною реєстрацією та здачею багажу, бізнес-залами Mastercard® – термінал F, D аеропорту «Бориспіль» (зона міжнародних та внутрішніх вильотів)
  • Fast line на відправлення та прибуття, бізнес-залом аеропорту «Київ» («Жуляни», термінал А, зона міжнародного вильоту)
  • Доступом до комфортних бізнес-залів Mastercard® аеропортів «Львів» (зона міжнародних та внутрішніх вильотів) та «Харків» (зона міжнародних вильотів).

Користування новими та існуючими сервісами від Mastercard в аеропортах можливе за умови проведення транзакцій за картками Mastercard 30 + 5* днів до подорожі на суму 6000 грн. Для отримання доступу до сервісів у серпні починайте робити транзакції вже 1-го липня. Перевірка суми 6000 грн почнеться з 8 серпня, до цієї дати діє перевірка на суму 3000 грн.

Для нових карток, які випущені менше ніж за 1 місяць до поїздки – перевірка не здійснюється. Активуйте картку та майте на залишку щонайменше 1 грн.


Перевірити виконання умов і доступність послуг можна через месенджер-бота @MastercardUkraine у Facebook.

Він допоможе:

  • ознайомитись із навігацією в аеропорту;
  • дізнатися перелік бізнес-залів Mastercard в інших містах та країнах;
  • замовити товари через сервіс MyDutyFree заздалегідь та ще багато іншого.


Деталі на сайті www.mastercard.ua.

*останні 5 днів, не враховуючи вихідні, не аналізуються

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно