Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

«Легкий кредит» на авто від Креді Агріколь Банку

26 Липня 2018

З 10 липня 2018 року у Креді Агріколь Банку стартувала програма кредитування купівлі авто «Легкий кредит». За умовами пропозиції, клієнти зможуть оформити позику з залишковою вартістю на автомобілі Renault: Duster, Captur, Kadjar, Koleos. Особливість такої позики полягає у значно менших розмірах щомісячного платежу. Залишок по кредиту можна погасити, пролонгувати кредит або  продати автомобіль автодилеру.

«Наш банк – визнаний лідер на ринку автокредитування. Підтверджуючи цей статус, ми прагнемо надавати клієнтам особливо вигідні пропозиції для втілення автомобільних мрій тисяч українців. «Легкий кредит» – це унікальна програма, яку ми пропонуємо спільно з нашим партнером Renault. Основна перевага пропозиції полягає у значно меншому розмірі щомісячного платежу (до 50% нижче стандартних кредитних платежів). «Легкий кредит» також дозволяє змінювати автомобіль на новішу модель і з кращою комплектацією», - коментує Роман Буніч, директор департаменту продажів через альтернативні канали та партнерів Креді Агріколь Банку.    

Кредит надається на 3 роки, авансовий внесок складає 30-50%, ставка – 12,9% річних,  30% - залишковий платіж. Клієнти також можуть достроково погасити кредит у будь-який час, без комісії та додаткових витрат.   

Детальніше про умови «Легкого кредиту» та необхідні документи читайте в брошурі

 Брошура "Легкий кредит"

Провідні позиції банку у сфері автокредитування – результат  тривалої роботи у цьому напрямі. Ще у 2007 році саме Креді Агріколь Банк став одним із перших банків на українському ринку, що почав активно розвивати автокредитування фізичних осіб. Протягом кількох останніх років банк стійко утримує лідерські позиції у цій сфері, займаючи 40% українського ринку. Це підтверджують численні нагороди у номінаціях «Автокредит» публічних рейтингів, понад 50 тисяч задоволених клієнтів, партнерство із понад 400 автосалонами та провідними автовиробниками.

Система менеджменту якості автомобільного кредитування Креді Агріколь Банку забезпечена на рівні, який відповідає міжнародному стандарту, що підтверджується сертифікатом відповідності стандарту ISO 9001:2015 за напрямом діяльності «автомобільне кредитування». Зазначимо, Креді Агріколь – єдиний в Україні банк, який має такий сертифікат, тому може гарантувати клієнтам прозорість послуги.

Про Креді Агріколь: 

ПАТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

Контакти

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку

Тел.: +38 044 581 07 45, електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua     

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно