Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь в ТОП-25 лідерів сталого розвитку

27 Квітня 2021

22 квітня у Києві відбувся Саміт сталого розвитку, в рамках якого нагородили переможців рейтингу лідерів сталого розвитку. Креді Агріколь визнано серед ТОП-25 лідерів рейтингу завдяки програмі КСВ We Care!, яка втілюється в банку вже 5 років та сфокусована на благодійності, зелених ініціативах, корпоративному волонтерстві та турботі про співробітників. Організаторами рейтингу є діловий журнал «ТОП-100. Рейтинги найбільших», медіа бюро Ekonomika+ у партнерстві з Глобальним договором ООН в Україні і Асоціацією лідерів сталого розвитку СУП.

«Ми розвиваємо свій бізнес, слідуючи принципам сталого розвитку, адже відчуваємо відповідальність за світ навколо! Ми впевнені, що такі компанії, як наша, повинні робити свій внесок і підтримувати суспільство. Як представник міжнародної соціально свідомої Групи, ми прагнемо запроваджувати найкращі світові практики корпоративної соціальної відповідальності в Україні та своїм прикладом надихати інших. Ми хочемо бути трендсетерами в цьому напрямі», - коментує Стефан Фаллік, член правління Креді Агріколь Банку.

У 2020 році Креді Агріколь втілив наймасштабніший у своїй історії благодійний проект - спрямував 11,2 млн грн на придбання медичного обладнання, яке допомагає Україні у боротьбі з COVID-19. Банк піклується про навколишнє середовище та втілює кліматичну стратегію, постійно проводить аудит, використовує енергоефективні технології та облаштовує «зелені» офіси. У 2020 році банк скоротив свій карбоновий слід на 20%. Люди – головна цінність і потенціал Креді Агріколь. В період турбулентності на ринку банк зберіг команду в повному складі, виконав усі соціальні гарантії та сприяв розвитку корпоративної культури через підписання Хартії рівності.

«Як соціально відповідальний бізнес, ми хочемо не просто розвиватися, а робити це ефективно, стало і екологічно. Для цього банк робить системні інвестиції в масштабні проекти, та водночас розвиває корпоративну культуру: команда банку втілює благодійні ініціативи власними силами, ми збираємо кошти на добрі справи, допомагаємо дитячим будинкам, а наші Дні донора крові стали найтривалішим і, мабуть, найціннішим проектом банку. Ми щиро сподіваємося і далі нарощувати обсяги добрих справ разом зі всією командою», - коментує Вікторія Торяник, начальник управління зв'язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку.

З 2016 р. в Креді Агріколь діє масштабна програма корпоративної соціальної відповідальності «We Care!», яка включає: благодійність, волонтерство, екоініціативи та турботу про співробітників. Благодійна ініціатива банку відзначена в конкурсі «Партнерство заради сталого розвитку - 2020» від Глобального договору ООН в Україні, програма «We Care!» в ТОП-25 найкращих програм корпоративної соціальної відповідальності за версією видання «Власть денег», а Креді Агріколь в ТОП-50 найкращих роботодавців України згідно з рейтингом Forbes.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!»

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно