Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь у трійці найнадійніших фінансових установ України

13 Листопада 2020

У щорічному рейтингу надійності фінансових установ від інвестиційної компанії Dragon Capital та видання «Новое время» Креді Агріколь визнаний у ТОП-3 найнадійніших банків України. Цього року банк покращив свій результат на дві позиції, довівши ефективність своєї середньострокової стратегії та бізнес-моделі. 

 «Вже четвертий рік поспіль Креді Агріколь має честь бути одним із  найнадійніших банків. Це визнання набуває особливого значення в період турбулентності на ринку. Адже зараз як ніколи важливо бути надійним фінансовим партнером для клієнтів, відповідальним роботодавцем для нашої команди і дотримуватися високих стандартів ведення бізнесу Групи. Ми цінуємо довіру наших клієнтів: депозитний портфель банку збільшився на 35%, порівняно з кінцем вересня 2019 року. Ми продовжуємо втілювати свою місію ─ працювати щодня в інтересах наших клієнтів і суспільства, розвивати банківський бізнес та підтримувати українську економіку»,  ─  розповідає Карлос де Корду, голова правління Креді Агріколь Банку

При формуванні рейтингу експерти беруть до уваги такі показники як достатність капіталу, приріст депозитів, довіра вкладників, рівень проблемних кредитів тощо.

«Рейтинг представляє найбільш надійних гравців ринку, яким доступна підтримка акціонерів у разі настання кризи, а також мають стабільну бізнес-модель і належні системи управління ризиками, ─ коментує Анастасія Туюкова, банківський аналітик Dragon Capital. ─ Ці якості найбільш характерні для іноземних і державних банків».

Детальніше про рейтинг за посиланням 

 

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!»

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно