Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь став партнером міжнародного IT-ком’юніті Wtech

18 Червня 2021

Креді Агріколь став партнером міжнародного ком’юніті для жінок-лідерок в tech та онлайн-бізнесі. Спільнота об’єднує понад 3500 учасниць – це представниці технологічних компаній, електронної комерції, фінтех тощо із України, Німеччини та Великобританії. 

Вже 19 червня в Києві відбудеться Wtech Offline Meetup, присвячений лідерству та побудові команд майбутнього та презентації партнерів проекту Wtech & Friends. Серед спікерів - заступниця голови правління банку Галина Жукова. 

«IT-сектор – один із головних векторів розвитку для Креді Агріколь. Україна володіє значним потенціалом і має все для того, щоб його реалізувати і стати одним із найбільших експортерів IT-послуг у світі. Тут є сильна технічна освітня база, круті спеціалісти, які висококонкурентні на міжнародному ринку, та якісні клієнтоорієнтовані проекти. Ми в Креді Агріколь віримо та сприяємо розвитку креативної економіки, прагнемо бути інноваційним партнером для ІТ і впевнені, що леді у IT – це прекрасно. Звісно, ми раді бути частиною проекту Wtech & Friends!» - коментує Галина Жукова, заступниця голови правління Креді Агріколь Банку.

У 2020 році Креді Агріколь значно прискорив свою діджиталізацію: запустив мобільний додаток СА+, який наразі в ТОП-3 лідерів українського ринку згідно з відгуками користувачів, облаштував контакт-центр інтелектуальним IVR (інтерактивною голосовою системою) та продовжив інвестувати в трансформацію відділень.

До речі, нещодавно Креді Агріколь також став офіційним партнером найбільшої спільноти ІТ-спеціалістів та компаній Львова - Львівського IT Кластеру, що об’єднує 130 компаній та майже 20 тисяч фахівців. 

Про Wtech

Wtech – міжнародне ком'юніті для жінок-лідерів в tech та онлайн-бізнесі. Більше тут https://wtech.club/

Про Креді Агріколь:

Credit Agricole Bank — найстарший іноземний банк в Україні, який надає весь спектр банківських послуг, є лідером в автокредитуванні, стратегічним партнером для агробізнесу та робить свій внесок у розвиток української IT-галузі, пропонуючи спеціальні вигідні продукти. Банк входить до міжнародної групи Credit Agricole (Франція), яка є лідером у банківському страхуванні та управлінні активами на ринку Європи та банком №1 за версією Euromoney. Група багато інвестує у розвиток інновацій та стартапів, зокрема має власний акселератор Le Village by CA.

Credit Agricole - найкращий корпоративний та найкращий ощадний банк для бізнесу в рейтингу «Банки 2021 року», у ТОП-3 найнадійніших банків за версією Dragon Capital і журналу «Новое время» та у десятці провідних банків України рейтингу інформаційного агентства «Фінансовий клуб». Банк також соціально свідомий та відповідальний. З 2016 року тут діє масштабна програма КСВ «We Care!»яка включає 4 основні напрями: благодійність, екоініціативи, волонтерство та турботу про співробітників. Credit Agricole № 6 в рейтингу лідерів сталого розвитку від бізнес-видань «Деньги» і «Кореспондент» та в ТОП-50 найкращих роботодавців України в рейтингу Forbes.

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно