Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь спрямував на благодійність ще 435 000 гривень

11 Листопада 2020

Креді Агріколь Банк втілив четверту хвилю благодійності та за підтримки благодійного фонду «Твоя опора» придбав медичне обладнання на суму 435 000 гривень для Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні та Київської міської клінічної лікарні №17. На ці кошти закуплено монітор пацієнта, інфузійний шприцевий насос та електрокардіограф, що допоможуть діагностувати хворобу та боротися з нею.

Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня та Київська міська клінічна лікарня №17 ─ госпітальні бази, які надають медичну допомогу пацієнтам із захворюванням на COVID-19. Креді Агріколь вже не вперше підтримує їх. Навесні банк у партнерстві з Mastercard придбав для лікарень медичне обладнання на суму 1 800 000 гривень.

«Ситуація з COVID-19 наразі дуже складна: лікарні переповнені коронавірусними пацієнтами, медичного обладнання критично не вистачає. Тож благодійні ініціативи бізнесу в прямому сенсі рятують життя. Зазначу, що у Креді Агріколь системний  підхід до благодійності: разом з ними ми вже реалізували чотири хвилі благодійності і не зупиняємося на цьому. Дякуємо нашим партнерам за оперативну допомогу лікарням і пацієнтам та за те, що не залишаються байдужими до проблем оточуючих», ─ коментує Валерія Татарчук, засновниця і генеральна директорка благодійного фонду «Твоя опора».

В цілому ж із початку 2020 року в рамках програми «We Care!» Креді Агріколь спрямував понад 6,7 млн грн на придбання медичного обладнання для опорних лікарень у  Києві, Тернополі та на облаштування реанімаційного блоку в обласній лікарні в Чернівцях.

«Україна вже зіштовхнулася з другою потужною хвилею коронавірусу. Щоб допомогти суспільству подолати її наслідки, потрібно діяти швидко і системно водночас. Креді Агріколь був одним із перших, хто відгукнувся на прохання медичних закладів про допомогу у боротьбі з COVID-19. Вже за півроку банк реалізував чотири хвилі благодійної допомоги, в рамках яких спрямував понад 6,7 мільйона гривень на закупку обладнання для лікарень. Тож благодійність ─ це те, що завжди живе у серці Креді Агріколь. І ми будемо дуже раді, якщо своїм прикладом надихнемо інших також робити добрі справи», ─ коментує Стефан Фаллік, член правління Креді Агріколь Банку.

Експерти видання «Власть денег» відзначили наймасштабнішу в історії банку благодійну допомогу лікарням в боротьбі з COVID-19 та вже другий рік поспіль включили програму «We Care!» від Креді Агріколь до рейтингу 25 найкращих програм корпоративної соціальної відповідальності.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!».

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно