Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь розширив перелік партнерських програм для агроклієнтів

02 Грудня 2020

Креді Агріколь уклав договір з компанією «Нафтобізнес Контракт», розширивши перелік партнерських програм з кредитування обігового капіталу для агроклієнтів банку. Нафтобізнес Контракт входить у групу компаній «Надежда», яка є одним з найбільших постачальників скрапленого газу в Україні, а також потужним постачальником нафтопродуктів. Група управляє роздрібною мережею BVS, яка представлена автозаправними станціями, нафтобазами та газонаповнюючими станціями по всій Україні.

У рамках партнерської програми агроклієнти Креді Агріколь мають можливість отримати кредит для придбання паливно-мастильних матеріалів на вигідних умовах.

 «Креді Агріколь вже понад 10 років є стратегічним партнером для агрокомпаній. Ми постійно моніторимо потреби агробізнесу та навіть у такі непрості часи розширюємо можливості для наших агроклієнтів, зокрема через нові партнерські програми фінансування. Такі програми користуються великим попитом, адже передбачають більш привабливі умови, порівняно зі стандартним фінансуванням. Впевнені, що нова партнерська програма з компанією Нафтобізнес Контракт повністю задовольнить потребу наших клієнтів у якісному пальному», ─ розповідає Наталія Порвіна, директорка департаменту підтримки агробізнесу Креді Агріколь Банку. 

У портфелі Креді Агріколь наразі більше 30 партнерських програм. У рамках партнерських програм банк пропонує фінансування не тільки насіння, засобів захисту рослин, добрив, паливно-мастильних матеріалів, а і сільськогосподарської техніки та обладнання. В цілому Креді Агріколь має широкий спектр продуктів фінансування, що задовольняють усі потреби агроклієнтів: фінансування обігового капіталу, авалювання векселів, надання банківських гарантій та інвестиційне фінансування. Кожному бізнесу банк гарантує унікальний підхід, який поєднує агроекспертизу та фінансову оцінку компаній.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!»

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно