Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь пропонує авалювання векселів під 1% для придбання насіння та засобів захисту рослин Байєр та TM DEKALB

11 Січня 2021

Спеціально до нового сезону посівної кампанії, Креді Агріколь разом із компаніями-партнерами Байєр та Монсанто Україна запустили вигідну програму фінансування придбання насіння та засобів захисту рослин Байєр та TM DEKALB. У рамках партнерської програми агрокомпанії мають змогу розрахуватися за придбану продукцію векселем, авальованим Креді Агріколь. При цьому вартість такого авальованого векселя – лише 1% від суми векселя.

Основні умови партнерської програми Креді Агріколь, Байєр та Монсанто Україна:

  • Вартість фінансування – 1% від суми векселя.
  • Фіксована ціна в гривні на продукцію Байєр та TM DEKALB.
  • Адаптований до аграрного циклу строк фінансування – 9 місяців.
  • Відсутність комісій за встановлення ліміту.

Креді Агріколь комплексно і на вигідних умовах закриває всі потреби бізнесу в рамках агроциклу: фінансує покупку насіння, засобів захисту рослин, добрив, паливно-мастильних матеріалів, сільськогосподарської техніки та обладнання. Більше подробиць за посиланням.

Про компанію «Байєр»

«Байєр» – це міжнародна компанія, що працює в сферах охорони здоров'я та сільського господарства. Продукти й послуги компанії спрямовані на благо людей і покращення якості їхнього життя. «Байєр» дотримується принципів сталого розвитку та є соціально та етично відповідальною компанією.
«Байєр» в Україні є частиною глобального концерну «Байєр АГ» (Bayer AG) із штаб-квартирою в Леверкузені (Німеччина). В Україні компанія розпочала роботу з 1992 року. Близько 700 професійних співробітників працюють для того, щоб представити інноваційні продукти та знання про них для українських споживачів. «Байєр» в Україні представлений такими напрямами: фармацевтичний підрозділ, підрозділ безрецептурних препаратів та аграрний підрозділ.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!»

 Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно