Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь приєднався до всеукраїнського Пакту заради молоді – 2025

12 Січня 2021

Креді Агріколь Банк прагне бути одним із найкращих роботодавців для молоді та інвестувати в розвиток талантів. Важливими кроками на шляху до цієї мети є взаємодія з освітньою галуззю та менторство. Тож Креді Агріколь підписав всеукраїнський Пакт заради молоді – 2025 та підтвердив свою готовність створювати робочі місця для яскравого старту кар’єри молодих фахівців. Пакт об’єднує зусилля компаній, держави та освітньої галузі заради професійної самореалізації молоді.

Офіційне підписання Пакту заради молоді – 2025 відбулося в рамках  всеукраїнського молодіжного онлайн-форуму «Future of work: бачення нового покоління».

«Для Креді Агріколь участь у всеукраїнському Пакті заради молоді – це можливість зробити свій внесок у розвиток та працевлаштування молодих талантів. Банк швидко змінюється, рухається вперед, прагне реалізовувати креативні ідеї. І для цього ми маємо залучати в нашу команду молодих гравців зі свіжим поглядом, драйвом та нестандартним мисленням. Ініціативи в рамках Пакту – ще один потужний інструмент, за допомогою якого ми сприяємо становленню молодих фахівців, ділимося з ними своїм досвідом та знаннями. Для нас це дуже важливо і почесно. Адже ціль бути одним із найкращих роботодавців зафіксована на рівні Групи», – розповідає Олена Урусова, директорка з персоналу Креді Агріколь Банку. 

В рамках підписаного Пакту заради молоді – 2025 банк зобов’язується сприяти стажуванню та працевлаштуванню молоді, а також сприяти партнерству з освітнім сектором та надавати менторську підтримку молоді.

Креді Агріколь ― роботодавець з міжнародними стандартами, теплою корпоративною культурою та гнучким підходом, що імпонує молодим фахівцям. Банк пропонує своїй команді хороші соціальні пакети, комфортні умови праці, зокрема можливість працювати в офісі або віддалено для тих, хто цього потребує. Як результат – вже кілька років поспіль Креді Агріколь визнається одним із найкращих роботодавців, зокрема за оцінками видання «Власть денег» та HeadHunter Україна, а за результатами 2020 року увійшов в ТОП-50 найкращих роботодавців за версією Forbes.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!»

 Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно