Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь подарував комп’ютерне обладнання Запорізькому обласному центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю

28 Квітня 2021

Креді Агріколь спрямував 51 тисячу гривень на благодійність та подарував комп’ютерне обладнання Запорізькому обласному центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю: ноутбук, 4 принтери для друку, а також 3 набори із миші та клавіатури. У центрі проходять курс реабілітації діти з особливими потребами з 25 районів та міст Запорізької області. Впродовж року 450-500 дітей віком від 1 до 18 років отримують допомогу.

«Діти, які лікуються в центрі, мають складні діагнози і обмежені можливості пізнавати світ звичним для всіх нас чином. Вони потребують особливої уваги та піклування. Завдяки комп’ютерній техніці від Креді Агріколь спеціалісти центру зможуть проводити більш ефективну комплексну реабілітацію та адаптацію дітей. Стануть доступними сучасні навчальні матеріали, а також спеціальні тестування. Ми продовжуємо робити добрі справи і будемо раді, якщо наш приклад надихне інших долучитися до благодійності», - коментує Олексій Бондаренко, директор регіонального відділення Креді Агріколь Банку в Запоріжжі. 

Щоб максимально підтримати Запорізький обласний центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю, Креді Агріколь також передав їм 8 одиниць комп’ютерної техніки – монітори та системні блоки, які раніше обліковувалися на балансі банку. Ця ініціатива реалізована в рамках благодійного проекту «Техніка на благо», яка є складовою частиною програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». Вона діє в банку з 2016 року і вже кілька років поспіль в ТОП-25 найкращих програм КСВ за версією видання «Власть денег».

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!»

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно