Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь ─ фіналіст конкурсу «Партнерство заради сталого розвитку - 2020»

03 Грудня 2020

Благодійна допомога лікарням в рамках програми банку «We Care!» ─ фіналіст у категорії «Подолання COVID-19» конкурсу  «Партнерство заради сталого розвитку ─ 2020» від Глобального договору ООН в Україні. Мета конкурсу ─ показати реальні кейси бізнесу, як за допомогою партнерства досягати Цілей сталого розвитку країни та світу.

Від початку коронавірусної кризи Креді Агріколь за підтримки благодійного фонду «Твоя опора» реалізував п’ять хвиль благодійності та спрямував 11,2 млн грн на придбання медичного обладнання для опорних лікарень у  Києві, Тернополі і Харкові та облаштування реанімаційного блоку в обласній лікарні в Чернівцях.  Благодійні ініціативи банку сприяють досягненню Цілі сталого розвитку ─ «Міцне здоров’я», зокрема боротьбі з епідеміями та  зниженню передчасної смертності.

«Діємо щодня в інтересах клієнтів та суспільства – сенс існування Креді Агріколь. Тому коли пандемія COVID-19 перевела життя українців в режим карантину, банк не вагаючись почав діяти. Наша відповідь на глобальний виклик коронавірусу – допомога лікарням та пацієнтам через закупку сучасного медичного обладнання. Банк комплексно обладнав реанімаційний блок у Чернівцях, де рятують пацієнтів у критичних станах, та системно допомагає ще двом опорним лікарням. Ми бачимо, як соціальні ініціативи бізнесу рятують життя хворим, тож наразі ми втілюємо ще два благодійні проекти: допомагаємо дитячій лікарні у Харкові і купуємо кисневі концентратори», ─ коментує Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку.  

Оцінювало проекти учасників конкурсу «Партнерство заради сталого розвитку - 2020» експертне журі, до складу якого увійшли керівники Глобального договору ООН із різних країн. Серед головних критеріїв оцінки ─ масштаб проекту та його актуальність. Окрім Креді Агріколь фіналістами в категорії «Подолання COVID-19» стали ще 13 компаній. Більше інформації про конкурс та учасників  за посиланням

Нагадаємо, раніше експерти видання «Власть денег» відзначили наймасштабнішу в історії банку благодійну допомогу лікарням в боротьбі з COVID-19 та вже другий рік поспіль включили програму «We Care!» від Креді Агріколь до рейтингу 25 найкращих програм корпоративної соціальної відповідальності.

Про Глобальний договір ООН в Україні:

Глобальний  Договір ООН в Україні є офіційним представником мережі Глобального договору Організації Об'єднаних Націй (UN Global Compact). Як особлива ініціатива Генерального секретаря ООН, це заклик до компаній погоджувати свою діяльність та стратегію з десятьма універсальними принципами у питаннях прав людини, праці, навколишнього середовища та боротьби з корупцією. Це найбільша ініціатива корпоративного сталого розвитку у світі. До мережі можуть приєднатися всі охочі компанії, які працюють відповідно до Цілей сталого розвитку.  

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!»

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно