Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк входить у ТОП-3 банків для преміум-клієнтів

22 Січня 2019

Креді Агріколь Банк уже другий рік поспіль входить у ТОП-3 банків для преміум-клієнтів. Дослідження проводила аудиторсько-консалтингова компанія Ernst&Young.             

За результатами дослідження, Креді Агріколь Банк зайняв такі позиції:

  • ТОП-3 серед фінустанов-лідерів private-банкінгу (на думку банкірів)
  • ТОП-5 найпопулярніших банків, що надають послуги private-банкінгу (за визначенням клієнтів).        

Найважливішими факторами для преміум-клієнтів залишаються надійність банку, а також індивідуальний підхід в обслуговуванні.  

Ключові критерії під час вибору банку клієнтами:

  • Бренд та репутація банку на ринку
  • Зручність використання банківських додатків/онлайн-сервісів
  • Тарифи банку  
  • Продуктова лінійка
  • Рекомендації друзів/знайомих

Про Креді Агріколь:   

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг корпоративним клієнтам та фізичним особам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних клієнтів-фізичних осіб та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

Контакти: 

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку  

Електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно