Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк входить у ТОП-20 найкращих роботодавців України

29 Січня 2019

Креді Агріколь Банк входить у ТОП-20 найкращих роботодавців України за результатами рейтингу «Роботодавець року». Дослідження проводила компанія HeadHunter Україна. Урочистий захід оголошення переможців відбувся 24 січня в Києві.        

Також Креді Агріколь Банк визнали одним з найкращих роботодавців Київської області.

«Наш банк – це компанія можливостей. У 2016 році розпочався новий етап HR-стратегії банку, який відображає слоган «Все починається тут!». Ми вдячні експертам ринку за визнання, адже висока позиція Креді Агріколь серед роботодавців України підтверджує правильність обраної стратегії. Банк прагне створити умови для кар’єрного зростання, реалізації власного потенціалу, саморозвитку та здобуття міжнародного досвіду. Нам важливо, щоб кожен міг рости, рухатися вперед і чітко бачити майбутній кар’єрний шлях. Ми у Креді Агріколь Банку високо цінує знання та досвід кожного і прагнемо, щоб співробітники відчували себе частиною єдиної команди», - коментує Галина Нечаєва, директор з персоналу Креді Агріколь Банку.      

Мета рейтингу - дослідити, що цінують кандидати в роботодавцеві, на що звертають увагу, обираючи компанію, та хто з роботодавців є найпривабливішим на ринку праці на думку кандидатів. В опитуванні взяли участь близько 3000 респондентів та 7 експертів.

За результатами дослідження, найбільш пріоритетними критеріями для кандидати при виборі компанії-роботодавця стали стабільність компанії (його відмітив 71% респондентів), корпоративна культура (45%) та соціальна відповідальність компанії (34%).

Про Креді Агріколь:     

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг корпоративним клієнтам та фізичним особам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних клієнтів-фізичних осіб та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!».  

Контакти: 

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку  

Електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно