Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк увійшов у ТОП-5 фінансово стійких банків України рейтингу порталу «Мінфін»

23 Травня 2019

Креді Агріколь Банк увійшов у п’ятірку фінансово стійких банків України за результатами 1 кварталу 2019 року, зазначається у рейтингу порталу «Мінфін».     

Дослідження стійкості банків за версією «Мінфін» - це щоквартальна оцінка діяльності банків на підставі інформації з офіційних і відкритих джерел. До рейтингу увійшли банки з портфелями роздрібних депозитів від 1 млрд гривень.  

Місце фінустанови визначає комплексна оцінка її показників за квартал: рівень стресостійкості, приріст депозитного портфелю, фінансова і платіжна репутація, якість і ліквідність активів банку, можливість зовнішньої підтримки тощо. Для дослідження використовувалися дані офіційної звітності банків станом на 1 квітня 2019.         

Варто зазначити, що надійність, стабільність та бездоганну репутацію Креді Агріколь Банку підтверджено низкою міжнародних та локальних рейтингів, зокрема:       

  • ТОП-3 найнадійніших фінансових установ за результатами рейтингу інвестиційної компанії Dragon Capital та видання «Новое время»;
  • ТОП-10 рейтингу «50 провідних банків України» за версією інформаційного агентства «Фінансовий клуб»;     
  • Найвищий із можливих національний довгостроковий рейтинг Fitch в Україні – AAA.   

Про Креді Агріколь: 

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

Контакти

Управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Communications@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно