Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк презентував оновлене відділення в Одесі

26 Липня 2019

18 липня відбулася презентація оновленого макро-регіонального відділення банку в Одесі. На майже 750 м2 розташувався офіс для керівництва Південного макро-регіону Креді Агріколь, зона преміум банкінгу нового формату та відділення, орієнтоване на всі клієнтські сегменти банку. Представництво розташоване у центрі міста, на вул. Єврейській, 26.

«Південний макро-регіон – стратегічно важливий для нашого банку, адже Одеса – це культурний, туристичний та торговий осередок країни, а також найбільший в Україні морський торговий порт. У цьому контексті в регіоні відкриваються широкі перспективи для активного розвитку ділової активності. Для Креді Агріколь важливо завжди бути поруч із нашими клієнтами та підтверджувати репутацію надійного партнера для них. Тому ми продовжуємо інвестувати в мережу та відкривати нові відділення. Наша амбітна мета – оновити 40% відділень до кінця 2022 року», - прокоментувала Галина Жукова, заступник Голови Правління, відповідальна за роздрібний бізнес та мережу Креді Агріколь Банку.

У відділенні розташована зона 24/7, яка дозволяє здійснювати широкий перелік операцій із картками клієнтів та готівкою. Також відділення має сертифікований депозитарій для зберігання цінностей клієнтів, який оснащений найкращими засобами захисту з використанням біометричних сканерів. Клієнтська зона відділення виконана в оновленому форматі.

«Примітно, що наша українська історія розпочалася з обслуговування корпоративного бізнесу саме в Одесі. Тут, у далекому 1892 році, була створена перша в Україні філія агентства Креді Ліоне, яке згодом стало Креді Агріколь Банком. Тому сьогодні мені особливо приємно відкривати в Одесі нове сучасне відділення, яке представляє потужний осередок для роботи з усіма секторами корпоративного бізнесу. Ми будемо раді бачити тут нинішніх і майбутніх клієнтів банку», - прокоментувала Лариса Бондарєва, заступник Голови Правління, відповідальна за корпоративний бізнес, МСБ та агрі-агро Креді Агріколь Банку.

Графік роботи відділення: з 09:00 до 18:00. Субота та неділя – вихідні.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!».

Контакти:

Управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку

Електронна пошта: Communications@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно