Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк подарував техніку шести дитячим будинкам

20 Січня 2020

У грудні Креді Агріколь Банк продовжив традиційну благодійну ініціативу та подарував техніку шести дитячим будинкам у різних куточках України. Напередодні новорічних свят вихованці неприбуткових установ отримали довгоочікувані подарунки, список яких було сформовано відповідно до потреб та побажань кожного закладу.

Креді Агріколь – соціально відповідальний та активний банк, і підтримка неприбуткових установ - один із ключових напрямів його благодійної діяльності, адже дитячим будинкам дуже потрібна допомога. Тому спільно з партнером банку, фондом «Твоя опора», Креді Агріколь продовжує забезпечувати установи необхідною технікою та речами, серед яких:

  • Городнянський ліцей – електроплита, телевізор;
  • Олешківський дитячий будинок-інтернат – два кондиціонери, пароконвектомат;
  • Оршівський дитячий будинок санаторного типу – пральна машина, принтер, телевізор;
  • Рівненський обласний спеціалізований центр реабілітації дітей з органічними ураженнями центральної нервової системи з порушенням психіки та паліативної допомоги дітям – бойлер, постільна білизна (60 комплектів), ковдри (20 штук), покривала (20 штук);
  • Романівський дитячий будинок-інтернат – тактильний термометр, глюкометр, портативний електрокардіограф, пульсоксиметр, небулайзер;
  • Волинський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки – два пилососи та телевізор.

Прагнення піклуватися та робити добро лежать в основі стратегії корпоративної відповідальності банку «We Care!». Щороку масштаби проектів у рамках програми «We Care!» збільшуються.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!».

Контакти:

Управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку

Електронна пошта: Communications@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно