Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк подарував техніку дитячим будинкам

08 Січня 2019

Креді Агріколь Банк вручив техніку сімом неприбутковим установам, які другий рік поспіль знаходяться під опікою банку. Традиційно, перед новорічними святами, банк придбав для дитячих будинків необхідну техніку:

  • Олешківський дитячий будинок-інтернат - телевізор, два електрочайники та стаціонарний блендер
  • Запорізький обласний спеціалізований будинок дитини «Сонечко» - кондиціонер для обігріву та охолодження
  • Городянська спеціалізовано школа-інтернат - проектор із кріпленням
  • Оршівський дитячий будинок санаторного типу - газовий котел
  • Новосанжарський дитячий будинок-інтернат - холодильник, пральна машина, мікрохвильова піч, акустична систему та мікрофони, чотирьох канальний мікшер, стерилізатор медичних інструментів, електрочайник, праска
  • Навчально-реабілітаційний центр Вінницької обласної ради для дітей-аутистів та дітей з порушенням мовлення - проектор та екран
  • Луганський обласний будинок дитини – пральна машина, конвектори, електрочайники та стерилізатор для пляшечок.

Список подарунків був сформований відповідно до потреб та побажань кожного дитячого закладу. Проект реалізовано спільно з фондом «Твоя опора».          

«У Креді Агріколь Банку ми віримо, що діяльність компанії має бути спрямована не тільки на досягнення високих бізнес-показників, а й на створення додаткової цінності для суспільства. У минулому році бюджет програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!» було збільшено вдвічі! Вже другий рік поспіль ми купуємо для діток необхідні речі. Цього року ми навіть збільшили перелік установ, які отримали від банку допомогу, додавши Луганський обласний будинок дитини», - коментує Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку.  

Важливо, що разом із банком, співробітники також долучаються до благодійності, відвідують неприбуткові установи та спілкуються з дітьми.  

Підтримка дитячих будинків – важлива складова програми корпоративної соціальної відповідальності банку «We Care!»Окрім цього, програма також включає турботу про співробітників, допомогу медичним установам, підтримку зелених ініціатив, благодійність і волонтерство.   

Про Креді Агріколь: 

ПАТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг корпоративним клієнтам та фізичним особам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних клієнтів-фізичних осіб та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

Контакти: 

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку  

Електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно