Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк отримав нагороду від FinAwards 2019

22 Травня 2019

Кредитна картка VISA Infinite від Креді Агріколь Банку отримала відзнаку «вибір експертів» за результатами щорічної премії FinAwards 2019. Церемонія нагородження переможців відбулася 15 травня в Києві.                          

«Ми дуже раді, що журі рейтингу разом із нашими клієнтами високо оцінили всі переваги преміум пакету Infinite. Створюючи цю пропозицію, ми намагалися втілити в життя особливу філософію клубного преміального банкінгу. В її основі лежить прагнення Креді Агріколь Банку надавати якісні послуги та створювати унікальний клієнтський досвід.  Справжній драйвер нашого розвитку та вдосконалення – це преміум клієнти, адже вони найвимогливіші до сервісу та якості обслуговування. Тож ми поєднуємо для них індивідуальний підхід до вирішення фінансових і нефінансових питань, вигідні банківські продукти та можливість долучитися до ексклюзивних закритих заходів», - коментує Єлизавета Тимошенко, директор департаменту розвитку преміум банкінгу Креді Агріколь Банку.     

 Карта Infinite від Креді Агріколь Банку – основа однойменного пакету банківських послуг для найвибагливіших клієнтів. Її власнику відкривається новий рівень фінансової свободи завдяки можливості встановлення кредитного ліміту до 500 тис. грн. А безкоштовний доступ до лаунж-зон в аеропортах по всьому світу робить авіаподорожі комфортнішими. Крім того, клієнту доступна робота з е-лімітами для інвестицій за кордон, безкоштовні перекази в іноземній валюті, знижки на оформлення депозитарних сейфів та багато інших послуг. Детальніше про пакет Infinite читайте тут.  

Це не перша нагорода від FinAwards, яку отримав банк. Минулого року відділення нового формату Креді Агріколь, розташоване у Києві за адресою вул. Сагайдачного, 25, стало найкращим банківським відділенням в Україні.

 FinAwards 2019 - це щорічна професійна премія, яку вручають за особливі досягнення у розвитку роздрібних продуктів, впровадження технологій та клієнтських сервісів. Переможців у 15 номінаціях визначали шляхом голосування незалежного авторитетного журі, експертної групи редакції сайтів Мінфін, Finance.ua і відкритого голосування відвідувачів сайту.

Про Креді Агріколь: 

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг корпоративним клієнтам та фізичним особам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співпраці з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних клієнтів-фізичних осіб та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

Контакти:

Управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Communications@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно