Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Команда Креді Агріколь Банку посіла друге місце у корпоративному змаганні у рамках Nova Poshta Kyiv Half Marathon 2017

13 Квітня 2017

9 квітня 2017 року Креді Агріколь Банк долучився до масштабної бігової події – Nova Poshta Kyiv Half Marathon 2017. Корпоративна команда у складі 4 найдосвідченіших бігунів банку посіла почесне друге місце серед учасників корпоративного забігу на дистанцію 21,0975 км. Загалом на старт сьомого Київського півмарафону у складі команди Креді Агріколь Банку вийшли понад 60 співробітників. З них півмарафонську дистанцію у 21,0975 км із честю подолали 15 учасників, серед яких і 3 дівчини.

«Ми пишаємося перемогою нашої команди та справжньою згуртованістю колективу! Ми дійсно єдина команда – різні дистанції долали як члени правління, так і близько 60 співробітників з більшості підрозділів. Ми переконані, що банк – це люди! І наші досягнення у бізнесі та перемоги у інших сферах, зокрема в різних спортивних змаганнях, - все завдяки прагненням, зусиллям та внеску наших співробітників, - зазначив Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку. - У корпоративній культурі нашого банку спорт посідає чільне місце. Ми радо підтримуємо різноманітні спортивні ініціативи, зокрема і бігові заходи, наша футбольна збірна вже впевнено завойовує першість у зовнішніх матчах, зміцнюється і наша волейбольна збірна. Більше того, в рамках банку ми вже багато років організовуємо футбольний турнір та корпоративну велогонку, які об’єднують більше тисячі наших співробітників з усіх регіонів». 

«Дуже приємно, що команда Креді Агріколь посіла друге місце серед корпоративних команд на дистанції 21 км! Гарна погода, гарний настрій! Командна робота!», - поділився враженнями учасник корпоративного забігу Руслан Сейтумеров, заступник директора по роботі з приватними особами Одеської міжрегіональної дирекції.

Окрім індивідуальних та корпоративних забігів Nova Poshta Kyiv Half Marathon 2017 команда Креді Агріколь Банку взяла участь у естафетних змаганнях Chamber Cup у категорії серед банків.

«Кілька років тому, коли я розпочинав свої забіги, в банку не було такої кількості бажаючих взяти участь. Але з року в рік «вірус бігу» захоплює все більше нових колег. Це не може не тішити! Це – супер!, - із задоволенням розповідає «півмарафонець» та постійний учасник банківської бігової команди Юрій Ракша, провідний спеціаліст департаменту міжнародного та великого корпоративного бізнесу. – Завжди раді новим обличчям та готові надати будь-яку допомогу на старті, а особливо щодо порад, як правильно розпочинати бігати, щоб це дійсно було у задоволення».  

Київський міжнародний півмарафон вже 7 років поспіль об’єднує шанувальників бігу з різних куточків світу. Цього року бігову подію підтримали 9 тис. учасників з 43 країн, серед них близько 400 – іноземні бігуни. Традиційно маршрут півмарафону пролягав по колу вздовж Дніпра. Старт і фініш спортсменів відбувався на Контрактовій площі.

У 2017 році учасникам пропонували обирати одну із індивідуальних дистанцій забігу: 21,0975 км, 10 км, 5 км і 2 км. Вперше за всю історію Київського півмарафону на дистанції 2 км відбувся сімейний забіг, що зібрав 200 учасників, та благодійний забіг «Переможці» в підтримку воїнів АТО з ампутацією. Дитячі старти зібрали майже 1000 дітлахів різного віку на дистанціях 1000 м, 500 м і 100 м.

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 460 000 приватних та 26 000 корпоративних клієнтів, серед яких представники малого та середнього бізнесу, великі українські компанії та міжнародні корпорації. 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45,  електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно