Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Кешбек до 15% на лізинг техніки для клієнтів Креді Агріколь в рамках програми «Кредитна лінія EU4Business-EBRD»

22 Квітня 2021

З метою підтримки мікро-, малого і середнього бізнесу Креді Агріколь уклав угоду з Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) і долучився до програми «Кредитна лінія EU4Business-EBRD». В рамках Програми клієнти банку мають змогу отримати грант (кешбек) на лізинг техніки у розмірі до 15% від суми фінансування, а також безкоштовну консультаційну підтримку від консультантів ЄБРР. Грант фінансується Європейським Союзом (ЄС).

Креді Агріколь надає у лізинг техніку надійних партнерів: таких провідних виробників, як JOHN DEERE, CLAAS, BERTHOUD та їх офіційних дилерів.  Банк також пропонує техніку партнерів - відомих компаній ПОЛЕТЕХНІКА (с/г техніка та обладнання) та WINNER (легкові та комерційні автомобілі).

 «Напрям лізингу у Креді Агріколь швидко розвивається, адже надає клієнтам багато переваг. Зокрема бізнес отримує привабливі ціни на техніку та вигідні страхові тарифи.  Зараз в період посівної кампанії ми спостерігаємо зростання попиту на сівалки, обладнання для підготовки поля, причепи та іншу техніку. Участь у Програмі дозволить нам ще більше удосконалити свій продукт та значно розширити його цільову аудиторію», - зазначив Юрій Василенко, начальник управління лізингу Креді Агріколь Банку.

Завдяки участі у Програмі бізнес:

  • Підвищує свою конкурентоспроможність на  українському ринку.
  • Розширює експортні можливості.
  • Приводить свої виробничі технології у відповідність до європейських стандартів та робить свій внесок у збереження навколишнього середовища.

Щоб взяти участь у Програмі та отримати грант від ЄБРР, який фінансується ЄС, клієнту Креді Агріколь необхідно:

  • Обрати техніку із каталогу на сайті або дізнатися у продавця техніки її характеристики та вартість (у випадку, якщо бажана техніка на сайті відсутня).
  • Заповнити форму заявки на участь у Програмі
  • Заповнити анкету-заявку на фінансовий лізинг
  • Надіслати обидві анкети, а також фінансову звітність компанії за останні 2 роки (баланс та форма 2) на електронну адресу leasing@credit-agricole.ua

Клієнт отримає відповідь від Креді Агріколь за результатом розгляду його заявки.

За консультацією про участь у Програмі звертайтеся до вашого менеджера Креді Агріколь або в контакт-центр банку за телефоном 0 800 30 5555.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!»

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно