Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Картка VISA Infinite Креді Агріколь отримала дві нагороди від FinAwards 2020

05 Березня 2020

Картка VISA Infinite від Креді Агріколь Банку отримала перемогу у категоріях «Найкраща кредитна картка VIP» та «Найкраща дебетова картка VIP» за результатами рейтингу FinAwards 2020. Церемонія нагородження премії відбулася 28 лютого в Києві.

«Нам дуже приємно, що журі конкурсу та клієнти високо оцінили переваги картки Infinite від Креді Агріколь Банку. Наша пакетна пропозиція Infinite – це втілення особливої турботи про клієнтів та індивідуального підходу до вирішення їхніх фінансових і нефінансових питань. Створюючи преміальні продукти, ми прагнемо задовольнити потреби найвимогливіших клієнтів. Саме вони мотивують нас до постійного покращення якості обслуговування та створення унікальних продуктів для преміум-сегменту», - коментує Єлизавета Тимошенко, директор департаменту розвитку преміум-банкінгу Креді Агріколь Банку.

Картка Infinite від Креді Агріколь Банку – основа однойменного пакету банківських послуг для найвибагливіших клієнтів. Infinite покликана зробити користування фінансовими послугами комфортним, якісним та ексклюзивним. Її власнику відкривається новий рівень фінансової свободи завдяки можливості встановлення кредитного ліміту до 500 тис. грн. А повне страхування під час подорожі до 1 млн дол США, безкоштовний доступ до лаунж-зон в аеропортах по всьому світу та експрес-реєстрація на рейси роблять подорожі ще безпечнішими та приємнішими.

Детальніше про пакет Infinite.

Варто відмітити, що раніше Креді Агріколь Банк уже отримував нагороди від рейтингу FinAwards. Так, минулого року кредитна картка VISA Infinite отримала відзнаку «вибір експертів».

FinAwards – це щорічна професійна премія, мета якої визначити найкращі роздрібні банки в реалізації продуктів, клієнтських сервісів і технологій через призму клієнтського досвіду. Переможців у 15 номінаціях визначали шляхом голосування незалежного авторитетного журі, експертної групи редакції сайтів Мінфін, Finance.ua і відкритого голосування відвідувачів сайту.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!».

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно