Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Група Креді Агріколь виконує свої соціальні зобов’язання у повному обсязі

08 Квітня 2020

Група Креді Агріколь виконує свої соціальні зобов’язання перед співробітниками та суспільством у повному обсязі під час кризи, пов’язаної із Covid19.

«Група Креді Агріколь не буде тягарем для державної казни. Заробітну плату наших працівників буде збережено, ми не будемо вимагати відстрочки у сплаті соціальних внесків та не будемо запроваджувати частковий робочий день. Це наша відповідальність перед співробітниками, клієнтами та суспільством загалом», - коментує Філіп Брассак, Генеральний Директор Креді Агріколь на своїй сторінці в LinkedIn.

Група Креді Агріколь гарантує повну виплату заробітної плати своїм співробітникам під час кризи Covid19, не буде запроваджувати звільнень або часткового працевлаштування, пов’язаного з Covid19 та не буде просити у держави відстрочок у сплаті соціальних внесків та податків.

Ви можете покладатися на Креді Агріколь! Адже місія нашого банку та Групи: діємо щодня в інтересах наших клієнтів та суспільства.

Бережіть себе та свої близьких!

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно