Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Група Креді Агріколь діє задля працевлаштування молоді

02 Березня 2021

Група Креді Агріколь прагне бути найкращим роботодавцем для молоді та активно працевлаштовує молодих фахівців на всіх територіях своєї діяльності. Це відповідає сенсу існування Креді Агріколь (raison d’être) та відображається в Середньостроковому плані розвитку Групи. Тож на початку лютого 2021 року Філіп Брассак, Генеральний Директор Креді Агріколь С.А. і Тібо Гіллуї, Верховний комісар з питань зайнятості та корпоративних зобов’язань, підписали угоду, яка фіксує зобов’язання Групи щодо працевлаштування молоді в рамках плану «un jeune, une solution» (один представник молоді, одне рішення), що був запроваджений урядом Франції у липні і на який виділили 6,5 млрд євро.

Банк обрали з огляду на його сильні позиції з працевлаштування молоді та сприяння «ефекту доміно» серед інших компаній. Окрім Креді Агріколь в реалізації плану беруть участь ще п’ять французьких компаній*. Креді Агріколь – взірець у питаннях працевлаштування молодих фахівців. У 2020 році Група стала більш привабливою для молоді, про що свідчать результати дослідження, яке проводила компанія Universum у Франції.

В Україні Креді Агріколь Банк також приділяє особливу увагу розвитку кар’єри молодих талантів. Так, нещодавно банк приєднався до всеукраїнського Пакту заради молоді – 2025, в рамках якого  вкотре підтвердив свою готовність сприяти стажуванню та працевлаштуванню молоді, а також сприяти партнерству з освітнім сектором та надавати менторську підтримку.

«Для нас важливо підтримувати молодь в їх професійному розвитку, особливо зараз в умовах невизначеності на ринку. Лише від початку 2021 року Креді Агріколь працевлаштував понад 10 студентів та випускників. Пройшовши з командою всі випробування на міцність, які влаштувала нам пандемічна криза, ми адаптували свої процеси до нових реалій, стали гнучкішими,  освоїли нові діджитал-інструменти і вже реалізували багато проектів для молоді в онлайн-режимі, а наразі тестуємо платформу для проходження онлайн-практики. Попереду на нас чекає ще багато цікавого!» - коментує Олена Урусова, директорка з персоналу Креді Агріколь Банку.

Креді Агріколь ― роботодавець з міжнародними стандартами, теплою корпоративною культурою та гнучким підходом, що імпонує молодим фахівцям. Банк пропонує команді хороші соціальні пакети, комфортні умови праці, зокрема можливість працювати в офісі або віддалено для тих, хто цього потребує. Креді Агріколь вже кілька років поспіль визнається одним із найкращих роботодавців, зокрема за оцінками видання «Власть денег» та GRC, а за результатами 2020 року банк увійшов у ТОП-50 найкращих роботодавців за версією Forbes.

* Іншими компаніями-учасниками стали Adecco, Socotec, Septodont, Sodistra та одна компанія Центру молодих управлінців [Centre des Jeunes Dirigeants].

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!»

 Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно