Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

2,1 млн грн на наркозно-дихальний апарат для ІПАГу у Києві

09 Вересня 2022

Креді Агріколь за підтримки благодійного фонду «Твоя опора» подарував сучасний наркозно-дихальний апарат експертного класу вартістю 2,1 млн грн для реанімаційного блоку Національного інституту педіатрії, акушерства і гінекології. За допомогою цього апарату лікарі зможуть проводити щороку більше 1000 надскладних операцій діткам з патологіями. Основне призначення наркозно-дихального апарату – це «дихати замість дитини» під час проведення складних операцій. Він допомагає правильно провести анестезію, контролює надходження кисню в організм.

«Підтримка медичної системи та допомога дітям займають важливе місце в благодійних проектах Креді Агріколь та наших серцях, адже це – майбутнє України. В реанімацію ІПАГу щороку потрапляють 1000 дітей і новий наркозно-дихальний апарат допоможе врятувати їхні життя. Ця ініціатива є частиною глобальної програми корпоративної соціальної відповідальності We Care!, яку банк втілює вже понад 6 років. Ми щиро прагнемо інвестувати в країну, в здоров’я нації, робити свій внесок та допомагати тим, кому потрібні найбільше», - сказав Карлос де Корду, голова правління Креді Агріколь під час візиту до ІПАГу. Він щиро подякував лікарям за їхній професіоналізм та турботу.

Загалом Креді Агріколь суттєво збільшив розмір благодійної допомоги Україні у цьому році через війну. За 6 місяців банк спрямував майже 15 млн гривень на підтримку лікарень та допомогу постраждалим від війни. Всі добрі справи Креді Агріколь здійснює в рамках власної  програми корпоративної соціальної відповідальності We Care!, яка включає: благодійність, волонтерство, екоініціативи та турботу про співробітників.

«Ми раді давній і плідній співпраці з Креді Агріколь, адже розділяємо цінності – творити добро системно і ефективно. Ми завжди ретельно опрацьовуємо кожен запит від лікарень і разом з банком купуємо саме те обладнання, яке потрібно конкретній лікарні. І, безумовно, такий системний підхід дозволяє крок за кроком вдосконалювати рівень медицини у нашій країні, а отже і рятувати більше життів», - зазначила Валерія Татарчук, президент фонду «Твоя опора» під час спільного візиту до ІПАГу. 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно