Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

1 млрд гривень на автомобільні мрії клієнтів Креді Агріколь за 5 місяців 2020 року

10 Червня 2020

У травні Креді Агріколь Банк перетнув позначку в 1 млрд гривень у своєму портфелі автокредитів. За п’ять місяців 2020 року банк показав такі ж результати обсягів кредитування, як і в аналогічному періоді попереднього року. Креді Агріколь продовжує утримувати позицію лідера автомобільного кредитування в Україні з часткою ринку 40% серед банків.

«Карантинні обмеження спровокували значне зниження попиту на купівлю нових автомобілів. І якщо в березні продажі впали лише на 10% порівняно з лютим, то в квітні – аж на 42%. У травні відбулося пожвавлення ринку у зв’язку з відновленням роботи дилерських центрів, поставкою нових автомобілів в Україну, поступовим ослабленням карантину та адаптацією гравців ринку до нових умов. В ці місяці наші ключові партнери зберегли свої позиції в структурі продажів ринку автомобілів. А вони формують більшу частину нашого портфеля автокредитів. Тож ми профінансували свій перший мільярд у цьому році майже в такий самий термін, як і минулого – за п’ять місяців. Банк зберігає позицію лідера на ринку автомобільного кредитування. Це говорить про те, що автомобілісти обирають Креді Агріколь як №1 та наша бізнес-модель і якість послуг дають хороші результати»,   коментує Роман Буніч, директор департаменту продажів через альтернативні канали та партнерів Креді Агріколь Банку.

Під час карантину Креді Агріколь підтримує клієнтів, які мають діючі автокредити в банку. З метою зменшення навантаження на їхні бюджети банк проводить реструктуризації та пропонує розбивку тарифів заставного КАСКО. Крім того, процес оформлення заставного КАСКО став дистанційним – клієнту достатньо надіслати скановані копії необхідних документів в банк.

«Спільно зі страховими компаніями пропонуємо нашим клієнтам «антивірусні» тарифи на заставне КАСКО, ―  додає Роман Буніч. – Загалом карантин показав, що автомобіль ― необхідність і клієнти, які вагалися з вибором або відкладали покупку, всерйоз задумалися про кредит. Ми прогнозуємо, що найближчим часом буде зростати попит на бюджетні моделі та уживані автомобілі, які ми також кредитуємо. І вже активно працюємо над новими кредитними програмами та покращенням процесу кредитування». 

Результати банку за п’ять місяців 2020 року вкотре доводять, що Креді Агріколь – банк для автомобілістів! Понад 60 000 автолюбителів в Україні обрали Креді Агріколь Банк для здійснення своїх автомобільних мрій.

Банк пропонує автомобілістам якісний продукт, прозорі умови кредитування та швидке обслуговування.

Умови кредитування за посиланням.

Ви можете покладатися на Креді Агріколь Банк!

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно