Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Нова онлайн послуга - "Миттєві перекази з картки на картку"

25 Серпня 2016

Шановні клієнти!

Для вашої зручності Креді Агріколь Банк розробив нову онлайн послугу - "Миттєві перекази з картки на картку"! Відтепер ви швидко та легко можете переказувати кошти з вашої картки на картку будь-якого українського банку, а також гасити заборгованість по кредитних картках. Послуга доступна на сайті Креді Агріколь Банку у режимі 24/7. Для здійснення переказу достатньо зазначити реквізити картки відправника коштів та номер картки одержувача. Кошти зараховуються на картку протягом кількох хвилин, а комісія складатиме 1% від суми переказу + 5 грн. Бажаємо приємного користування послугою!

Про банк:

Креді Агріколь Банк - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 443 000 приватних та 40 000 корпоративних клієнтів, серед яких представники малого та середнього бізнесу, великі українські компанії та міжнародні корпорації.
 

Контакти:
 

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк Тел. +38 044 581 07 45, електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно